Srebrna voda

srebrna vodaSrebrna voda (jonski koloidni rastvor) se koristi u ljudskom organizmu u prevenciji i lečenju infektivnih bolesti, jačanju i podmlađivanju ljudskog tela više od bilo kog poznatog preparata. Srebrna voda deluje kao katelizator blokirajući određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. Ovi izazivači bolesti u kontaktu sa srebrnom vodom ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se.

Iz organizma se odstranjuju sistemom organa za izlučivanje i limfnim sistemom. Ni jedan mikroorganizam ne može da mutira ili da postane rezistentan jer je nano srebro veoma brzo i efikasno. Postoji samo nekoliko mikroorganizama u našem telu koji su rezistentni na srebro, ali to su korisni mikroorganizmi koji su neophodni za funkcionisanje ljudskih organa. Čestice nano srebra su toliko male da ne oštećuju organizam čoveka ili životinja i izlučuju se iz organizma u roku 24 časa. U tehnološki razvijenom svetu vrše se stalna istraživanja i izvodi se zaključak da je srebro čudo savremene medicine. Srebrna voda ubija više od 650 vrsta patogenih organizama.

IMUNI SISTEM I SREBRO

Ćinjenica je da se na zapadu koristi vec 30 godina, a da je u medicini odvajkada poznato da je srebro prirodni antibiotik. Naime, kada su u pitanju virusne i baktreijske infekcije koloidna srebrna voda je odličan saveznik u toj neprestanoj borbi protiv nevidljivih neprijatelja koji su svuda oko nas. Obzirom da MS pacijenti imaju oslabljeni imuni sistem i da su skloni raznim infekcijama manje ili vise, onda u tom slučaju, srebrna koloidna voda je od velike pomoći posebno u mjesecima kada su virusne infekcije učestale.
Za sada, naučnici ispituju moć koloidnog srebra u laboratorijama i postižu zapanjujuće rezultate u koje je teško poverovati.Jedno je sigurno: 21 vek će biti vek velikog povratka srebra u medicini.

Srebrna voda pomaže u podizanju imuniteta kod mladjih i starijih osoba i u zaštiti od mnogih virusa i infekcija. Ona pomaže u izbeljivanju zuba tako sto skida naslage kamenca sa zuba i na taj nacin ih izbeljuje. Preporucije se da se mucka najmanje dva puta dnevno u ustima kako bi uništila sve infekcije i viruse koje ulaze u naš organizam. Kad pijete srebrnu vodu osećate se mnogo bolje i imate volju za radom.  Može se direktno nanositi na kožu (kod rana i opekotina), a kao antiseptik je nezamenjiv. Uzimanje srebrne vode ne zavisi od drugih lekova koje pijete.

Za razliku od ostalih antibiotika, zbog prirode djelovanja srebra u organizmu, virusi i bakterije nisu u stanju razviti rezistenciju na koloidnu srebrnu vodu. Ne samo da ne razvijaju stanične linije otporne na srebro (bakterije otporne na antibiotik) kao što je slučaj sa ostalim antibioticima, već je srebro posve inaktivno prema ljudskom tkivu. Za razliku od ostalih lekova, srebro je u potpunosti netoksično i na lak se način čisti iz organizma.


Koloidno srebro je preporučljivo kod već prisutnog oboljenja, ono je veoma preporucljivo kao preventivno sredstvo.

Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas