Virusne bradavice i gljivice

virusneVirusne bradavice su mala područja dugotrajne infekcije koju uzrokuje vrsta humanog papiloma virusa. Bradavice su raznovrsnog izgleda i nisu opasne, ukoliko se ne diraju ili iz nekih razloga se počnu menjati. Bradavice treba razlikovati od mladeža. MLADEŽI su lokalizovana podrucja kože pigmentirana melaninom—materijom koja koži daje boju. Humani papiloma virus (HPV) je uzročnik pojave bradavica, kondiloma, žuljeva i kurijeg oka.

Mikoze – Gljivice stopala ili gljivična upala stopala prouzrukuje crvenilo, svrab kao i pucanje i ljuštenje kože. Ova vrsta gljivica može napasti kožu na glavi, gde dolazi do stvaranja okruglih crvenih perutavih mesta, a isto tako i trbuh, gde izaziva svrab i oticanje kože. Gljivice stopala su najčešća gljivična infekcija kože. One napadaju više muškarce nego žene, verovatno zbog toga što muškarci nose većinom teške zatvorene cipele, a razvoju gljivica pogoduje topla i vlažna podloga. Gljivice stopala se u većini slučajeva manifestuje samo crvenilom , svrabom i ljuštenjem kože na tabanima i nožnim prstima. U teškim slučajevima se ipak mogu pojaviti vodeni plikovi. Isto tako usled vlage može nastati pucanje kože između nožnih prstiju. To pucanje kože je pogodno za razvoj sekundarnih infekcija. Ako se ne leče, gljivice stopala mogu zahvatiti i druge delove tela.

Eko melem protiv virusnih bradavica i gljivica ima izraženo keratoličko dejstvo čime se uklanjaju postojeće bradavice i sprečava nastanak novih. Tretiranje bradavica neće oštetiti zdravo tkivo, pa se preporučuje da se melemom maže šire područje oko bradavica. Prateći hiljade slučajeva došli smo do saznanja da bradavice kod dece nestaju u roku od 30-40 dana, a kod starijih osoba do 3 meseca. Kada je reč o kondilomima i kurijim očima taj proces je oko 4 meseca. Veoma je važno nastaviti sa upotrebom melema i kada virusne bradavice nestanu i to 15-20 dana. Tada smo sigurni da će koren virusa biti uništen, a tako i vraćanje bradavica onemogućeno. Delovanje melema zasnovano je na aktivnim biljnim supstancama koje imaju prirodno antivirusno, antibakterijsko i antiseptičko dejstvo.

Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas