Rešite se herpesa na prirodan način

  • Home
  • Mladi
  • Rešite se herpesa na prirodan način

herpesHerpes na usnama je veoma neprijatna pojava. Pored toga što pecka i svrb dugo traje, a može i da predstavlja estetski problem.
Iako po apotekama možemo kupiti mnoge kremice koje pomažu pri lečenju herpesa nakon njihove upotrebe na usnama ostaju beli tragovi, kao mali ožiljci. Herpes je, inače, posledica infekcije virusom Herpes implex, a prenosi se poljupcima, zagrljajima kao i upotrebom zajedničkog pribora za jelo. Nakon što se zarazimo, ovaj virus je stalno prisutan u telu, skriven u nervu blizu usta i nosa, a na površinu izbija nakon što nam padne imunitet.

Mi vam donosimo nekoliko predloga kako da se sa herpesom izborite na potpuno prirodan način, nakon kog vam neće ostati ožiljci na usnama.

Napravite gustu smesu od tri krupnija čena belog luka, sitno izrendana i 100 grama meda. Ovom smesom mažite inficirane jelove nekoliko puta dnevno.

Herpesa se možete rešiti i ako ga budete mazali tripostotnim hidrogenom ili bundevinim uljem koje možete kupiti u svim prodavnicama zdrave hrane.

Još jedan prirodni lek za herpes je heljdino brašno. Jednostavno, jednu kašiku brašna prelijte sa dve šolje provrele vode, malo prokuvajte i dobijenu smesu mažite preko bolnih delova.

Pomešajte kašiku soli i kašiku sode bikarbone sa malo vode da dobijete gustu smesu koju ćete mazati nekoliko puta u toku dana.

Kao prirodni lekovi protiv herpesa dobro će vam doći i aloe vera, nana i propolis.

nadlanu.com

Institut za pečurke za herpes preporučuje proizvod ‘Imunostimulator’

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas