Rekonekcija: Isceljivanje duše i tela

Freedom-2Verovatno ste barem jednom, bilo kao fizičku ili emotivnu nelagodu, imali osećaj kao da vam je energija zablokirana u telu, i to u određenim tačkama.
Te tačke, u stvari, odgovaraju meridijanima na našem telu kroz koje teče energija, baš kao što i krv teče našim venama. Kada se naruši balans između pozitivne i negativne energije u našem organizmu, javlja se bolest.

Poremećaj ravnoteže može da bude posledica pogrešnog načina ishrane, loših životnih navika, stresa, lekova, nedovoljne fizičke aktivnosti… Negativne misli, neraspoloženje, umor, glavobolja, poremećaj krvnog pritiska, sezonske bolesti, česte prehlade – sve su to signali koje nam šalje naše telo.

Rešenje, ipak, postoji u relativno novoj tehnici lečenja bez dodira, rekonektivnom isceljivanju, ali i u menjanju načina razmišljanja, tvrdi dr Svetlana Goga Džolić-Kostić, autorka knjige „U pravu si, al baš me briga“, priručnika koji svakome može da pomogne da jednostavnim tehnikama prevaziđe životne teškoće.

– Rekonekcija je isceljiteljska tehnika kojom se povezuju frekvencije našeg energetskog polja sa frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja. Skloni smo da mislimo da ono što okom ne vidimo ni ne postoji. Međutim, ove frekvencije svako može da uhvati kada razvije visok osećaj percepcije.

alternativna medicina 66

One deluju na svaku našu DNK, ubrzavajući njene vibracije tako da svaka ćelija ponovo počinje da se „seća“ vremena kada je dobro funkcionisala. Sve je, naravno, mnogo razumljivije kada shvatimo da smo svi sazdani od čiste energije. Čovek je sastavljen od molekula i atoma, a atomi od protona, neutrona i elektrona, dok savremeni uređaji uočavaju i mnogo sitnije čestice.

Svaka, i najsitnija čestica od koje smo sastavljeni, toliko je nestabilna da se stalno pomera i proizvodi vibracije određene frekvencije koje se šire u svim pravcima do beskonačnosti. U tim česticama materija prelazi u energiju. Kako se naše frekvencije vremenom usporavaju, ćelije „pate“ jer nemaju dovoljno energije za rad.

Da li je rekonekcija nov način lečenja ili drevni način isceljenja koji je ponovo popularizovan?

– Rekonekcija je nov način isceljenja zbog toga što se radi o novim frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja koje ljudima ranije nisu bile dostupne, zbog načina na koji su razmišljali. Kako smo u međuvremenu napravili evolutivni skok u načinu razmišljanja, došlo je i do podizanja nivoa naše svesti.

Svako ko prihvati činjenicu da sam može da odbaci neželjena zdravstvena stanja, može da se poveže sa ovim frekvencijama. U modernu civilizaciju rekonekciju je doneo hiropraktičar iz Los Anđelesa, dr Erik Perl, koji je početkom devedesetih godina prošlog veka shvatio da ne mora da dodiruje pacijente kako bi im pomogao.

Naprotiv, neuporedivo bolje rezultate dobijao je kada im je pomagao da se bez dodira povežu sa frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja.

Okruženi smo betonom, mobilnim telefonima, satelitskim antenama, bežičnim internetom. Da li je i to razlog što smo „dekonektovani“?

– Nije, jer isceliteljske frekvencije ništa ne može ometati. Uzrok dekonektovanja mogu da budu samo negativne misli. Promenom načina razmišljanja, naravno u pozitivnom pravcu, u stvari, stičemo moć da sami odlučujemo o svom zdravlju.

alternativna medicina 65

Kako izgleda rekonektivni tretman?

– Nisu potrebni posebni uslovi, ali kako ljudi vole da se malo opuste, seanse se rade u ležećem položaju, a terapeut prelazi rukama na visini od 10 do 20 cm iznad njihovog tela. I rekonektičar i pacijent mogu da osećaju neke senzacije na mestima gde je energija zablokirana. Radi se obično tri do pet seansi a razmaci između njih ne bi trebalo da budu duži od 7 dana.

Koja je razlika između energoterapije i rekonekcije? Kod kojih bolesti može da pomogne?

– Rekonekcija nije terapija već isceljiteljska tehnika, što znači da svako može da nauči da bude sam svoj isceljitelj, dok je kod terapijskih metoda uvek potreban terapeut. Rekonekcija ne pravi razliku u dijagnozama, pa bez obzira na bolest, frekvencije deluju na svaku DNK.

Koja je razlika između lične rekonekcije i rekonekcije?

– Lična rekonekcija radi se samo jednom u životu, dva dana uzastopno. Kao i kod rekonektivnog isceljivanja, seansa traje 35-40 minuta i vrlo je prijatna i opuštajuća. Rekonektivno isceljivanje doprinosi poboljšanju zdravlja na svim nivoima i radi se tri dana uzastopno ili svaki drugi dan. Ukoliko nema vidljivih poboljšanja, ponavlja se posle šest meseci.

Za razliku od rekonektivnog isceljivanja kod kojeg energija vodi hiropraktičara, lična rekonekcija radi se ciljano, „otvaranjem“ naših meridijana čime sebe počinjemo da doživljavamo kao deo celine. Počinjemo da osećamo bolji protok energije, naše vibracije počinju da se menjaju a samim tim i ono što privlačimo u naš život, a to su pozitivne stvari i događaji. Naši odnosi sa okolinom postaju bolji, intuicija se pojačava, nestaju strahovi i osećaj krivice, oslobađamo se depresije, lakše donosimo odluke i otvaramo se na emotivnom planu.

b92.net

Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas