Katarakta – jednostavno izlečenje

eye 500

Poštovani posetioci našeg sajta u celosti vam prenosimo pismo našeg šitaoca Vojina Turinskog, koji nam prenosi svoje pozitivno iskustvo u lečenju katarakte –

Pre par dana sam čuo na TV da u Srbiji ima evidentirano 27.000 pacijenata koji čekaju  na operaciju katarakte („sive mrene“). Još šokantniji je bio podatak da, zavisno od regiona, vreme čekanja iznosi od 1 pa čak do 4 godine?! Zato sam rešio da opišem kako sam se ja uspešno rešio katarakte –  možda će to pomoći i drugima.                                                          

Pre oko godinu dana mi se iznenada pojavila katarakta na desnom oku. Prelistao sam literaturu i Internet, saznao da se ta „zavesica“ nalazi u spoljnim slojevima oka i na osnovu tog zaključio da će, možda, biti od koristi primena sredstava za poboljšanje periferne  cirkulacije krvi u zoni oka.  To sam i pokušao i za samo 10 dana i ostvario. Katarakta je potpuno nestala i za proteklih godinu dana nije se ponovo pojavila.

Postupio sam na sledeći način:   U kućnoj apoteci sam našao 2 gel-kreme koje se koriste za otklanjanje tegoba kod bolova i oticanja nogu usled proširenih vena:   A.- „Lioton – 1000 – gel“;   B.- Nemački zeleni „konjski“ balzam (Pferdbalsam „Krauterhof“).  Na zatvoren očni kapak sam nanosi gel i lagano utrljavao-utapkavao da se potpuno upije. Zatim sam to isto činio i oko zone oka (deo čela iznad oka, slepoočnica, deo obraza ispod oka i koren nosa). Činio sam to redovno u intervalima od 2 – 3 sata tj. oko 6 – 8 puta dnevno i obavezno pred spavanje. Ove gel-kreme sam koristio naizmenično ili jednu  prepodne a drugu popodne. Nije bilo nikakvih problema tj. očni kapak je potpuno sprečavao ulazak krema u oko.  Teško je i meni da poverujem ali posle 10 dana oko je bilo potpuno čisto! Ako imate problema sa kataraktom i pročitate ovo, zaista bi bilo šteta da to ne isprobate na sebi. A drago bi mi bilo i da saznam da ste uspeli ( moj E-mail je vturinski@sbb.rs).

Vojin Turinski

Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

1 Comment

  • salih

    11 jula, 2014 - 9:52 pm

    Postovani!
    to bi bilo lepo,da je tako,ali nazalost to sto je kod Vas bilo,nije bila katarkta,a uostalom i niste imali lecnicku verifikaciju dijagnoze jer ste sami procenili da je katarakta,a nije bila i jos nesto katarakta nezavata spoljnu strukturu oka,ona se nalazi ispod roznjace u kapsuli i ima izgled guglice precnika 6 mm.Kad ona jedanput izgubi prozirnost nepostoji nacin da se ona izbistri isto kao belance od jajeta kad se ispece nema postupka i nacina da opet postane prozirno.Jedini lek je extirpacija lece,a to se danas radi veoma uspesno ultrazvucnom tehnikom,ali necu da Vas zamaram jer ste surfer na internetu pa mozete sve ovo naci i detaljno i opsirno.Lep pozdrav.

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas