I na kraju, zašto nas truju?

Dijabetes

Dr. Russell Blaylock je penzionisani neurohirurg čije je neumorno istraživanje pridonelo boljem razumevanju delovanja toksina iz okoline, vakcina, hrane i vode na organizam, posebno na centralni nervni sistem.

Blaylock objašnjava kako je započeo eugenički pokret u Americi preko Rockefeller, Ford i Carnegie udruženja i što je podrazumevao projekat “Istraživanja o čoveku”, koji je bio pokušaj socijalnog inženjeringa čovečanstva u svrhu iskorenjenja onih koje je elita smatrala “nepoželjnima”.

Rockefellerovo finansiranje putem velikih institucija je tada proguralo eugeničke programe za nekoliko narednih godina, a eugeničari su stupili u kontakt s nacističkim naučnicima s kojima su razmenjivali i skupljali informacije. Kada je eugenika pridobila negativne konotacije rasne superiornosti i genocida, ta ideja se na neko vreme povukla, ali ubrzo ponovno uzdigla pod okriljem molekularne biologije i genetike, farmaceutskih kompanija, regulatornih agencija (FDA, EPA, CDC, AMA, ADA…) i raznih medicinskih polja koji međudeluju s javnim zdravstvom.

Konstantnim izlaganjem populacije toksinima utiče na ponašanje i razmišljanje opšte populacije, (hemijski se izmenjuje i modifikuje način na koji mozak funkcioniše), i pospešuje nastanak raznih bolesti. Jedna od glavnih metoda kojima se to postiže su fluorisanje vode i dodavanje eksitotoksina putem prehrambenih aditiva iz hrane.

Blaylock objašnjava kako promoteri fluorisanja vode za piće skrivaju “uspeh” fluorisanja vode iza pada nastanka karijesa koji je usledio zbog povećanog unosa kalcijuma, bolje prehrane i povećane higijene usne šupljine, dok s druge strane ignoririšu i skrivaju pregršt istraživanja koja su dokazala da fluorid nije uzrokovao smanjenje pojave karijesa te da u suštini dovodi do pojave raznih obolenja te povećava šanse za nastanak raka.
Vakcinisanje predstavlja najveću misteriju, jer tek treba tačno utvrditi da li oni podstiču nastanak neurodegenerativnih bolesti u starosti, te naglašava kako upravo prevelika količina vakcinisanja koju prolaze deca predstavlja najveću opasnost jer dolazi do prevelikog stimulisanja imunološkog sistema te imunoloških ćelija u mozgu, pri čemu u daljnim godinama može dovesti do nastanka autizma, šizofrenije i autoimunih bolesti. Govorilo se uostalom i o vakcinisanju protiv ptičjeg gripa i nadolazećem DNA vakcinisanju. Takođe i o opasnosti vakcinisanja trudnica koje su bile meta H1N1 prošle i nikada doživljene pandemije i mogućim štetnim posedicama tog vakcinisanja na njihovu decu što će se tek u utvrditi u narednim godinama (ne zaboravimo, postoje podaci o ženama koje su bile trudne i vakcinisane u vreme “velike pandemije” odnosno velike pandemije straha i izliva novaca u farmaceutske kartele).

transformacijasvijesti.com

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas