Kvantna medicina otkriva alergiju u najranijoj fazi

Kvantna medicina je prirodna grana medicine koja obuhvata tradicionalnu medicinu, savremenu nauku, kvantnu fiziku, elektroniku. Čoveka proučava kao skup fizičkih, psihičkih i mentalnih karakteristika. U našem organizmu sve je povezano. Bazira se na saznanjima kvantne fizike, da svaka ćelija, tkivo i organ emituju spektar elektromagnetnih talasa čije karakteristike ukazuju na stanje organizma.

magnetna-kvantna-analiza-tela-

Medicina 21. veka

Kvantnim pregledom možemo da otkrijemo poremećaje i njihove uzroke u najranijim fazama i da ih otklonimo dok se ne razviju oboljenja. Možemo da ustanovimo kakvo je varenje, da li postoje gljivice, paraziti u crevima, gastritis, stanje srca i krvnih sudova, ishranjenost srčanog mišića, mozga, da li postoji predispozicija za infarkt, šlog, stanje žlezda, kakva je funkcija štitne, kakvi su zglobovi, kičma, da li nedostaju neki minerali, aminokiseline ili imamo nakupljene neke štetne materije u organizmu.

– Ovaj metod dijagnoze i terapije s pravom nazivamo medicinom 21. veka. Moderna medicinska tehnologija zasnovana je na principima drevnih holističkih metoda koje na prvom mestu tretiraju celokupnog čoveka, a tek posle se usmeravaju na simptom ili pojedinačnu bolest – kaže dr Žanka Četojević, specijalista opšte medicine i SCIO terapeut.

Kad nas napadne alergija, može da pomogne i kvantna medicina, koja predstavlja spoj tradicionalnog načina lečenja i savremene kompjuterske tehnologije. Kvantna medicina se, kao i sve alternativne discipline, bazira na holističkom pristupu lečenju. Pristup pacijentu je sveobuhvatan jer posmatra fizički, mentalni, emotivni, duhovni i socijalni aspekt života.

– Alergija je samo simptom ili refleksija poremećaja na jednom ili više nivoa. Upotrebom elektrofiziološkog biofidbek antistres sistema (SCIO) u mogućnosti smo da pronađemo sve uzročnike alergija. Terapija se zasniva na izbacivanju potencijalnih alergena, a zatim se smanjuje osetljivost na alergene putem ponavljanih biofidbek antistres terapija – objašnjava doktorka Četojević.

Ona kaže da ova terapija od pacijenta zahteva promene loših životnih navika.

– Najčešći alergeni su u hrani, na primer u šećeru, hlebu, mleku, ili se nalaze u okruženju kom smo izloženi, a to mogu biti polen, dim, aerozagađenja… Ove supstance dugogodišnjim delovanjem izazivaju stres na membranama digestivnog ili respiratornog sistema. Telo se brani stvaranjem viška sluzi, a to sve zamara i iscrpljuje imunosistem, koji za posledicu daje alergijske simptome – navodi doktorka.

alternativna medicina 8

Bezopasno i za decu

Terapije kvantne medicine prihvatljive su za sve uzraste. One ne sadrže nikakve hemijske supstance, nemaju kontraindikacije, neinvazivne su i bezbolne.

– Kvantna medicina nije u sukobu sa savremenom medicinom. Odlukom Ministarstva zdravlja u okviru integrativne medicine priznata je kao terapijska metoda, a mogu je obavljati licencirani lekari

Violeta Nedeljković
zena.blic.rs

Preporučujemo Vam Kvantni pregled –

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas