U BRAZILU HAARP VIŠE NE POSTOJI: Seljaci našli antene koje menjaju klimu, pa krenuli u akciju (video))

  • Home
  • Mladi
  • U BRAZILU HAARP VIŠE NE POSTOJI: Seljaci našli antene koje menjaju klimu, pa krenuli u akciju (video))

Nekolicina stanovnika Brazila pronašli su mesto gde su smeštene HAARP antene pa su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

ab12208e7cf472dd93c44f2d755bda3d_XL

Ovi ljudi veruju da je upravo HAARP sistem kriv za klimatske događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno nije u redu sa našom planetom. Proleće u sred zime na jednom kraju sveta, smrznuta Amerika na drugom, sneg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta itd.

Projekat HAARP zvanično se predstavlja kao civilni naučni projekat čiji je cilj pomoću veštačkih promena temperature u jonosferi istraži njene karakteristike.

Javna je tajna kako je reč o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istom su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno kako HAARP mora da omogući sigurne komunikacije sa duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama širom sveta bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Prema rečima Rozali Bertel, predsednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju) HAARP je gigantski grejač sposoban da u jonosferi napravi velike promene. U mogućnosti je ne samo da stvara male rupe već i da bezmalo zaseca atmosferski sloj koji nas čuva od pogubnih kosmičkih zračenja!

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sistema može da emituje u ciljano područje jonosfere. Na taj način se izaziva kuvanje jonosfere koja reaguje zračenjem u području dugih talasnih dužina prema Zemlji, što može da izazove globalne posledice po klimu, biljni i životinjski svet i čoveka!

Ono što je najzanimljivije od svega, prema rečima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namerno menjanje klime i uređivanje vremenskih neprilika po ljudskoj volji.

HAARP sistem osmislio je sam Nikola Tesla, a kao i sve što je od njega on je trebalo da služi na dobrobit čovečanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svet i klimu po svojoj volji.

https://youtu.be/MTwiiAyIdXw

dnevno.hr

Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas