Podmlađivanje do nestanka sede kose je moguće!

  • Home
  • Ostalo
  • Podmlađivanje do nestanka sede kose je moguće!

Mnogi ljekari, koji su radili sa matičnim ćelijama, su primijetili da pored pozitivnog efekta pri liječenju određenog organa gotovo uvijek se uočava podmlađivanje kože, povećanje energije, povećanje vitalnosti, uopšte podmlađivanje do nestanka sijede kose.

b5a563ab408d4810a004cba629192574

​Imajući 20-o godišnje iskustvo sa metodama gladovanja od 1 do 5 nedelja, svaki put sam uočavao ove znakove za vrijeme izlaska iz gladovanja. Zbog toga sam predložio zamjeniku direktora „Kriocentra“ za naučna istraživanja doktora bioloških nauka Jurija Romanova da sprovede eksperiment na meni sa mjerenjem količine matičnih ćelija.

​Nastavljajući da idem na posao, radim vježbe i vježbe disanja, pripremao sam se jednu nedjelju, gladovao jednu nedjelju na vodi i izlazio iz gladovanja tokom tri nedjelje. Broj matičnih ćelija izmjerili su prije početka sedmodnevnog gladovanja, na izlazu iz gladovanja, nakon jedne i dvije nedelje posle gladovanja.

Ispostavilo se na kraju sedam dana gladovanja da se broja matičnih ćelija u krvi smanjio. Međutim, nedelju dana posle gladovanja njihov broja se udvostručio, a za dvije nedelje se utrostručio u odnosu na broj ćelija, izmjerenih prije početka gladovanja. Po prvi se dokazalo da gladovanje pomaže da se puste matične ćelije u krv, to jeste pomoglo je stimulaciji fizioloških procesa regeneraciji i rastu proteinskih struktura.

alternativna medicina 6

Eksperiment je izveden uz pomoć skupe opreme sa upotrebom skupih reagenasa, tako da je mjerenje moralo da se prekine na „najzanimljivijem“, kada se rast matičnih ćelija još uvijek nastavljao. Mogu reći iz svog 20-godišnjeg iskustva, da pozitivan efekat čak i od nedeljnog gladovanja traje nekoliko mjeseci.

Ispostavlja se, gladovanjem, jer se stimuliše rast matičnih ćelija, je moguće da zaradite 15-25 godina života! U sebi, možete stvoriti banku matičnih ćelija koja ih skladišti nekoliko mjeseci do godinu dana, to je vaša genetska rezerva zdravlja, koja je tako potrebna za kreativne procese i / ili svakodnevne aktivnosti. Sve svoje nosim sa sobom.

Tokom produženog gladovanja organizam se aktivno čisti, odnosno, oslobađa se svega „zastarelog“ – tih ćelija, kojima i tako nije preostalo dugo da žive. Kao rezultat toga, u tkivima se stvaraju slobodni „stanovi“ za matične ćelije. A ako su se pojavili stanovi, potrebni su i stanari. Matične ćelije se oslobađaju u krv, raznose po organizmu i doprinose njegovom obnavljanju.

alternativna medicina 17

Dobijeni eksperimentalni podaci po prvi put su potvrdili biološku razumnost toga fenomena. Evo kako ljekovito gladovanje liječi mnoge bolesti pomoću ovog mehanizma i dovodi do vidnog podmlađivanje i ozdravljenja organizma.

Jelo prije spavanja

Nesvarena hrana leži u probavnom traktu tokom cijele noći, izlučuje brojne toksine. Zatim, ujutro, kada se sunce aktivira apsorbuje u krv hranljive supstance, ogromna doza toksina se apsorbuje i počinje da uništava cijeli organizam. Posebno od toga strada nervni sistem. Kao rezultat toga, odmah posle buđenja javlja se osjećaj nemoći, slabosti, umora i nedostatak odmora.

217335137

Autor: Jurij Gušćo (na slici sa 80 god.)
​Prevela: Beba Muratović – bebamur.com

U našoj ponudi pronađite 100% prirodne proizvode za Vas –

Ostavi komentar

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas