O nama

~ Naša misija ~

Reč urednika

Naša misija je što šira popularizacija, edukacija i razvoj svesti o zdravom načinu života oslanjajući se najčešće na alternativne metode, prirodu i njene resurse stvarajući zdrav, zadovoljan i dugovečan ambijent.

Upravo zbog toga nudimo Vam mnogo korisnih informacija koje smo prikupili na raznim mestima – intervjuišući stručnjake, iz naučnih knjiga i radova, sa interneta… Sigurni smo da primenom tih saznanja možete značajno promeniti svoje opšte zdravstveno stanje na najzdraviji mogući način.

Obzirom da se veći deo sveta leči alternativnim metodama, na ovom mestu mi te metode objedinjujemo.

Naravno paralelno uvažavamo zvaničnu medicinu, koju ne ignorišemo već ćemo od nje preuzeti ono najbolje, na primer dijagnostiku dok ćemo se za terapiju osloniti na zdrave alternativne metode.

Dakle, bilo da ste apsolutno zdravi i želite takvi da ostanete ili imate zdravstveni problem- na pravom ste putu čim ste na ovom mestu. Odavde vam prenosimo našu pozitivnu energiju u obliku korisnih informacija i tekstova.

I za kraj, posebno bitno je i to što vam možemo ponuditi različite apsolutno prirodne proizvode. I njih smo uspeli da objedinimo i sakupimo od različitih proizvodjača kojima je prvenstveni interes najviši kvalitet iz prirode u službi čoveka.

‘Prirodno’ i ‘100% prirodno’ nije isto!

Danas su aktuelni proizvodi koji se zbog sopstvenog marketinga nazivaju ‘prirodni’ ili ‘bio’, iako pored samo ponekog prirodnog sastojka imaju i sastojke koji nisu prirodni i koji su zbog toga mnogo jeftiniji, često čak i štetni. Naša internet prodavnica nudi direktno iz srca prirode isključivo 100% prirodne proizvode od proverenih i sertifikovanih dobavljača, poštujući visoke standarde i ekološke principe.

Kao takvi naravno da nemaju kontraindikacije, nisu štetni ni deci ni trudnicama, nije ih moguće predozirati…Ako nije 100% prirodno nije kod nas!

Puno zdravlja,

Alternativna medicina

Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Pozovi nas